B. és B. 97. Kft.
Kezdőlap
Kezdőlap
 
Megoldások, szolgáltatások
Megoldások
Szolgáltatások
Szervíz és karbantartás
Szerviz és
Karbantartás
Bemutató és referenciák
Bemutató és
Referenciák
Dokumentumok
Dokumentumok
 
Kapcsolat
Kapcsolat
 
B. és B. 97. Kft.   -   2317 Szigetcsép, Ady E. u. 11.   -   Tel/Fax: [24] 418 623   -    Tel: [30] 9548 108    -   mail@bb97.hu
Professzionális technológia az
automatikus mozgatásokban!

Kényelem - esztétika - megbízhatóság
egyszerűen, gyorsan és kedvező áron.
 

Szerviz és Karbantartás

 
Nagy erővel nekimentek az ajtólapnakCégünk az általunk forgalmazott automata ajtókon, ablakmozgatásokon és egyéb épületgépészeti berendezésen kívül minden típusú készülék szervizét a garanciaidő alatt és utána is ellátja, valamint a szükséges karbantartásokat elvégzi. Készleten tartott gyári alkatrészek felhasználásával biztosítjuk a berendezések azonnali, hathatós javítását és karbantartását, további hosszú élettartamát.


Szerviz szolgáltatásunk
  1. Nyissa meg és nyomtassa ki a Hibabejelentő lapot
  2. Kitöltés után küldje el hozzánk a [24] 418 623 faxszámra
  3. Ha sürgős hívja fel Bagyinszki Zoltánt a [30] 242 15 77 telefonszámon


Megelőző karbantartás


A karbantartások során teljesen átvizsgáljuk a berendezéseketAz évenkénti rendszeres karbantartással megelőzhető, hogy egy berendezés a legváratlanabb időpontban mondja fel a szolgálatot; a szervizes már akkor észreveszi a hibát előidéző kopást vagy elszennyeződést, amikor az még nem okoz bajt. Előfordul, hogy egy egyszerűen megelőzhető kisebb probléma okoz nagyobb meghibásodást, és ezzel egy szerkezet teljes működésképtelenségét.

Ahol nem törődnek a berendezéssel, egy eseti hibajavítás alkalmával a helyreállítási költség akár az eredeti bekerülési árat is megközelítheti, nem beszélve a kényelmetlenségekről, utánajárásról és esetleg a további anyagi vagy emberi ráfordításról (pl: egy középület őrzése). A karbantartás tehát nem egy újabb kiadás, hanem hosszútávon megtérülő befektetés.


Teleszkóp kivitelű műtőajtó karbantartásaRendszeres átvizsgálással eléhető:
  • Alacsony fenntartási költség
  • Fennakadásmentes, folyamatos működés
  • Megnövekedett élettartam
Cégünk helyszíntől, forgalomtól és környezeti hatásoktól függően évente egy illetve két alkalommal történő, különösen nagy forgalmat lebonyolító vagy szélsőséges körülmények között működő szerkezeteknél három esetleg négy karbantartást javasol. Amennyiben karbantartási szerződést köt cégünkkel, az Ön szerkezete elsőbbséget élvez, és kedvezőbb javítási díjat számítunk fel.

Karbantartásokkal kapcsolatban keresse Bagyinszki Zoltánt. Telefon: [30] 242 15 77 E-mail: szerviz@bb97.hu


Copyright © 2008 B. és B. 97. Kft. | Minden jog fenntartva.