B. és B. 97. Kft.
Kezdőlap
Kezdőlap
 
Megoldások, szolgáltatások
Megoldások
Szolgáltatások
Szervíz és karbantartás
Szervíz és
Karbantartás
Bemutató és referenciák
Bemutató és
Referenciák
Dokumentumok
Dokumentumok
 
Kapcsolat
Kapcsolat
 
B. és B. 97. Kft.   -   2317 Szigetcsép, Ady E. u. 11.   -   Tel/Fax: [24] 418 623   -    Tel: [30] 9548 108    -   mail@bb97.hu
Professzionális technológia az
automatikus mozgatásokban!

Kényelem - esztétika - megbízhatóság
egyszerűen, gyorsan és kedvező áron.
 

Megoldások és Szolgáltatások

 
» Automata ajtók
» Műtő- és sugárvédelmi ajtók
» Akadálymentesítés
» Egyéb ajtók
» Ablakmozgatás
» RWA füstelvezető rendszerek
» Alumínium portálok és tolófalak
» Üvegszerkezetek
» Alkatrészek forgalmazásaAjtócsukó program
Rendeljen tőlünk ajtócsukókat! 1-2 napos szállítási és szerelési határidő! Bármilyen ajtóhoz, minden méretben, stílusban és színben - folyamatosan bővülő választék, azonnal fogható raktári készlet. Bővebb információkért hívja Gönczi Csaba kollégánkat.Szakembereink többször is ellenőrzik a berendezéseketÜzletpolitikánkban kulcsfontosságú szerepet játszik a kiváló minőség, a gyorsaság, valamint a rugalmas igazodás partnereink igényekhez, így szép számú visszatérő megrendelővel büszkélkedhetünk. Mindenkori célunk nem a dömpingszerűen ontott, kommersz tucatáru rásózása megrendelőinkre, hanem (még ha drágább is valamelyest) precíz és korszerű alkatrészekből, akár egyedi megoldású tetszőlegesen kiépített szerkezetek gyártása, melyek hosszú élettartammal biztonságos és stabil működést nyújtanak a mindennapi használatban. Ami Önnek fontos, nekünk is az.

Mivel csak megbízható alkatrészekkel dolgozunk, valamint a garanciális kötelezettségeinknek maradéktalanul eleget teszünk, elmondhatjuk, hogy az általunk épített több száz szerkezet hibátlanul működik. Az általunk beépített alkatrészek és egyéb szerkezeti elemek minden tekintetben megfelelnek a szabványoknak, és rendelkeznek a szükséges minősítésekkel.Precíz műszerek segítenek a gondos beépítésbenSzolgáltatásaink közé tartozik a díjtalan helyszíni felmérés; segítség a tervezésben és kialakításban; a felhasználók oktatása a készülékek, berendezések kezeléséhez; valamint magyar nyelvű használati utasítás biztosítása. Akár az egyedi igényeknek megfelelő megoldásokat is rövid kivitelezési határidővel és magas minőségi színvonallal vállaljuk, hosszútávú alkatrész utánpótlás biztosítása mellett.
A tervezés alkalmanként igen összetett lehetCégünk nem egy közbenső vállalkozó a fővállalkozók - alvállalkozók kapcsolatában: a hozzánk küldött árajánlat kéréseket mi dolgozzuk fel, mi tervezzük meg a szerkezeteket, mi szereljük össze és építjük be, és minket keresnek a későbbiekben (garanciális kérdésekben, karbantartással, átalakítással kapcsolatban). Ennélfogva, ha közvetlenül hozzánk fordulnak, a munka gyorsabb és a szükséges pénzügyi ráfordítás is kevesebb lehet, biztos garancia mellett.


Copyright © 2008 B. és B. 97. Kft. | Minden jog fenntartva.