B. és B. 97. Kft.
Kezdőlap
Kezdőlap
 
Megoldások, szolgáltatások
Megoldások
Szolgáltatások
Szervíz és karbantartás
Szervíz és
Karbantartás
Bemutató és referenciák
Bemutató és
Referenciák
Dokumentumok
Dokumentumok
 
Kapcsolat
Kapcsolat
 
B. és B. 97. Kft.   -   2317 Szigetcsép, Ady E. u. 11.   -   Tel/Fax: [24] 418 623   -    Tel: [30] 9548 108    -   mail@bb97.hu
Professzionális technológia az
automatikus mozgatásokban!

Kényelem - esztétika - megbízhatóság
egyszerűen, gyorsan és kedvező áron.
 

Megoldások és Szolgáltatások

 
» Automata ajtók
» Műtő- és sugárvédelmi ajtók
» Akadálymentesítés
» Egyéb ajtók
» Ablakmozgatás
» RWA füstelvezető rendszerek
» Alumínium portálok és tolófalak
» Üvegszerkezetek
» Alkatrészek forgalmazásaOTP szélfogó belső oldali szerkezetHőhidas és hőhídmentes alumínium profilrendszerből készítünk belső és külső portálokat, melyekbe egyaránt építhető kézi tolóajtó, nyíló- vagy lengőajtó, illetve motoros működtetésű biztonsági rács vagy sávredőny. A portálokhoz ragasztott-biztonsági, hőszigetelő, illetve szükség esetén MABISZ minősítésű B1 típusú betörésbiztos üvegezés is alkalmazható.

A tolófalak és mobil térelválasztók felépítését a megrendelő fantáziájára bízva alakítjuk ki - a vezetősín nélküli DORMA HSW-G üvegfal parkoló pályára tolható, így a teljes nyílást képes átjárhatóvá tenni. Az egyszerűbb kivitelű, fal mellé tolódó térelválasztókon kívül a szerkezetekbe lengő- vagy nyílóajtó is építhető.

Mobil tolófal - csukott helyzetben A tolófal kissé kinyitva - teljesen kinyitva a falsíkra sorolhatóCopyright © 2008 B. és B. 97. Kft. | Minden jog fenntartva.